Marrakech

Land: Marokko
Ta steget inn i eventyrenes verden – til 1001 natts verden. En eventyrlig og eksotisk firmatur.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Ta steget inn i eventyrenes verden

Å komme til Marrakech er som å ta steget inn i eventyrenes verden – til 1001 natts verden med rosaskimrende bymurer, snirklete gater, verdens mest spennende basarområde, folkemylderet, lyden og luktene.

Byen ble grunnlagt i år 1070 og var sentrum i et imperium som strakte seg helt til elven Ebro i Spania. Alle veier fører til det berømte Jema El Fna-torget i gamlebyen, hvor det alltid – uansett tid på døgnet er mye aktivitet. Her finner man musikere, dansere, gjøglere og flammeslukere side om side med trubadurer og akrobater samt selgere av fersk appelsinjuice og ristede nøtter. Om kvelden dukker det opp flere selgere med tradisjonelle retter, og snart sprer duften av eksotiske krydder og stekt mat seg over hele torget og inviterer deg til å smake blant annet grillet kjøtt, couscous og ferske doughnuts.

Marrakech er en natterangel, som holder på til godt over midnatt og som først våkner i halv ti-tiden når butikkeierne dekorerer portene sine med varer og soukene dufter av røkelse som handelsfolkene bruker for å beskytte seg mot det «onde øyet». Fristende med en eventyrlig og eksotisk firmatur? Ta kontakt med oss.

Andre reisemål i Afrika: Kenya og Sør-Afrika & Cape Town

Praktiske spørsmål rundt å reise til Marokko? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte