New York

Land: USA
Verdensbyen framfor noen og et av verdens viktigste økonomiske og kulturelle knutepunkt. Mulighetene er uendelige!
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Mulighetene i denne pulserende storbyen er uendelige!

New York er verdensbyen framfor noen og et av verdens viktigste økonomiske og kulturelle knutepunkt.

Bare 6 timer tidsforskjell fra Norge og 7- 8 timers flytid gjør en langweekend hit fullstendig overkommelig! Her møter du en smeltedigel av kulturer fra hele verden, en by med så mange fasetter at man aldri vil føle seg ferdig med å utforske. Øverst på listen hos førstegangsbesøkende står gjerne Frihetsgudinnen og Ellis Island, Empire State- og FN-bygningene, Central Park, Times Square og Greenwich Village. Har man bare tid og penger er New York virkelig byen hvor man oppdaterer seg på siste nytt innen moter, kultur og musikk.

Manhattan er overraskende liten til å romme så ufattelig mye. Den beste måten å ta inn stemningen og livet i bydelen på, er til fots. Strøkene skifter i innhold og karakter fra en gate til den neste. Det ene øyeblikket er du i myldrende China Town, det neste i eksklusive Soho, i Chelsea med alle galleriene, eller i hippe East Village. Get the Big Picture! Gode aktiviteter i NY kan være helikoptersightseeing, Big Island båttur rundt Manhattan, eller hva med en tur opp til 70. etasje i Top of the Rock Observation Deck i en av Rockefeller Centers skyskrapere?

Våre kontakter i New York er alltid på høyde av «what’s hot, what’s not» i byens uteliv, og mulighetene i pulserende New York er uendelige! Et Broadwayshow med middag i Theatre District èn kveld, jazzklubb eller en stilfull middag i Meatpacking District kan kanskje friste en annen kveld. Så er det bare å nyte atmosfæren og inntrykkene!

Andre reisemål i Nord- og Sør-Amerika: FloridaRio de Janeiro og Peru

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte