Nordlyssafari

Nordlyset ses mot nord og gjerne før midnatt, og er best å oppleve når det er lite måneskinn og minimalt med lysforurensning fra andre kilder.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Opplev himmelens eget teater!

Nordlys kan oppleves i hele Norge, men det er vanligere og vakrere jo lenger nord du kommer. I Troms og Finnmark kan man på klarværsdager se nordlyset så snart det blir mørkt om kvelden, omtrent fra slutten av august til april. Tromsø regnes som en av verdens beste steder å se nordlyset, da byen ligger rett under nordlysovalen.

Svalbard strekker nordlyssesongen seg fra oktober til mars. Siden Svalbard har polarnatt med totalmørke fra november til februar, kan du i denne perioden være heldig å se den vakre auroraen også på dagtid. Svalbard er det eneste bebodde stedet i verden hvor dette er mulig.  

Nordlyset er best å oppleve når det er lite måneskinn og minimalt med lysforurensning fra andre kilder. Det er derfor smart å trekke vekk fra byens gatelys, og komme seg ut i periferien.  

Nordlyset har en magisk tiltrekningskraft på oss mennesker, og er tilskrevet mange mørke myter og overtro gjennom tidene. Blir du med på en organisert nordlysaktivitet får du disse spennende historiene fortalt underveis.

På Svalbard tilbys hundekjøring under nordlyset, eller snøscootertur i arktisk landskap. Eller hva med en helaften i lavvo med gode historier, tradisjonell bidos og med noe godt i glasset? Forhåpentligvis kan man nyte himmelens grønne teater på utsiden av lavvoen. Rett og slett stemningsfullt.

Også i Tromsø tilbys flere typer spennende nordlysaktiviteter. Noen garanti har man aldri, men er man tilstede på riktig årstid, og været er klart, er oddsene gode.

Kontakter du oss i Connections stiger oddsen betraktelig – vi sjekker værmeldinger, nordlysvarsel og månekalenderen i tillegg. Og vi har de rette kontaktene for å gjøre din nordlysopplevelse helt perfekt!  

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte