Palma de Mallorca

Land: Spania
En gang Europas største turistmaskin, med ærverdige historiske monumenter og severdigheter, yrende folkeliv og slentrende ro.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Yrende folkeliv, slentrende ro og 30 mil med badestrender

Eksotiske Palma de Mallorca med sine 30 mil badestrender var engang Europas største turistmaskin.

La deg ikke skremme av charterstempelet fra 70- tallet, la heller mallorkinerne vise frem sitt stolte og elegante Palma eller «La Ciutat» som de kaller den. Her finner du en by som er tro til sine katalanske røtter, med ærverdige historiske monumenter og severdigheter, yrende folkeliv og slentrende ro. Med sine drøyt 300 000 innbyggere er Palma som et Barcelona i miniatyr, selv hovedgaten i de to byene har samme navn; La Rambla. Palma er en førsteklasses shoppingby hvor du finner de fleste designvarer.

Vil man lukte på jetsetlivet slår man seg løs i glamorøse Puerto Portals hvor man finner fiskerestauranter i verdensklasse, kule butikker og enorme yachter som setter rammen rundt aftenen. Blir dette litt for «glam», hvorfor ikke å la oss lage lasershow og nattklubb for dere i en naturlig hule i fjellet, en utendørskonsert i en klosterruin eller en privat middag på en av øyas flotte vingårder. Større samlinger og markeringer arrangerer vi også i et av de fantastiske herskapshusene eller i en av de over 1000 år gamle gårdsanleggene som finnes på øya.

Dagtid kan man nyte sportslige aktiviteter som fjellklatring, sykling og seilregattaer. Skattejakt og kokkekurs, eller lage sin egen paellamiddag med oppfølging fra profesjonelle kokker. Det mallorkinske kjøkken er egentlig verdt turen hit i seg selv! Mallorca er for øvrig et av Europas beste golfreisemål.

Andre reisemål i Spania: Madrid, Barcelona & Costa Brava, Valencia, Alicante, Marbella og Costa del Sol

Praktiske spørsmål rundt å reise til Spania? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte