Peru

Land: Peru
Et magisk land med historie og kulturskatter, variert natur med vakre elvedaler, fjelltopper over 6000 meter, uberørt jungel og regnskog i Amazonas.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Magiske Peru med Macchu Picchu, Lima, Titicacasjøen og Amazonas

Bli med oss til Peru og opplev dette magiske landets historie og kulturskatter, den varierte naturen med vakre elvedaler, fjelltopper over 6000 meter, uberørt jungel og regnskog i Amazonas.

Høydepunktet for mange er Macchu Picchu, den forsvunne Inkabyen. Å oppleve den er en «en gang i livet-opplevelse» som vanskelig kan beskrives. Vi samarbeider med en norsk operatør i Peru som viser dere det beste av Inkariket. Det ultimate – og den mest krevende måten å komme seg til Machu Picchu på er vei å gå Inkastien. Turen krever en viss fysisk kapasitet, men først og fremst at man tåler høyden godt. Høydesyke kan man til en viss grad forebygge ved god akklimatisering i forkant, og vi anbefaler derfor at man starter Inkastien med et opphold i Cusco på 3400 moh. Selve turen på stien tar 4 dager før man entrer Macchu Picchu gjennom «Solgaten» – et øyeblikk man aldri vil glemme og et innblikk i svunnen tid der inkabyen åpenbarer seg under en. For de i følget som evt ikke kan eller vil gå stien kan man også komme seg inn til Macchu Picchu med tog og buss.

Titicacasjøen med sine flytende øyer er også verdt et besøk og i Inkabyen Puno kan man overnatte hos en lokal familie av ”sivfolket”.  Venner og landsmenn av Thor Heyerdahl blir hilst med en varm velkomst, og møtet med menneskene i Peru vil man huske lenge. For de som søker mer frodige omgivelser kan vi også skreddersy turer inn i den peruvianske delen av Amazonas-jungelen. Til landsbyer uten veiforbindelse og til indianerstammer som lever som de alltid har gjort. Peru er svært allsidig og spennende – den ultimate incentive for de eventyrlystne!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte