Piemonte

Land: Italia
En vinregion på Unescos verdensarvliste, halvannen time fra Milano. Her får du verdenskjente viner laget på tradisjonell måte. Nyt lokale viner til fantastisk italiensk mat!
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Piemonte pirrer alle sanser!

Piemonte er for dere som setter pris på de nord-italienske vinene og dertil passende mat, og som gjerne underholdes med sang og musikk.

Piemonte hører til blant de rikeste regionene i Italia, og ligger ca 1,5 times kjøring fra Milano. Gastronomisk regnes Piemonte som et av Italias beste matdistrikter, og er kjent som et av de beste områder for trøffelsanking. Trøffelen er «diamanten» i de mange rettene som lages fra oktober til desember. Du kan også oppleve den verdenskjente Trøffelfestivalen som arrangeres hvert år i Alba, fra første helgen i oktober.

Vi kan tilby innholdsrike firmaturer og kundearrangement. Piemonte og regionene Langhe og Monferrato har kommet på Unescos verdensarvsliste på grunn av kulturen rundt den tradisjonelle metoden som benyttes for å lage vin. Vinene herfra er kjent verden over og brukes ofte i matlagning, f eks i kraftige gryteretter med kjøtt som er typisk for området. Vi nevner kjente viner som Barbaresco, Barbera, Barolo, Dolcetto, Nebbiolo – og disse skal vi bli bedre kjent med i løpet av turen.

Vurderer du en reise til Italia, men har noen praktiske spørsmål? UDs reiseinformasjon har svar på det meste.

I Piemonte bør man besøke landsbyene Asti, Alba og Barolo, dra innom antikke vingårder, delta på vinfestival, reise på rundtur i vindistriktet Barolo og spise fantastisk italiensk mat. Opplev Italia på sitt beste!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte