Poznan

Land: Polen
Universitetsbyen som er Polens femte største by er preget av klassisk arkitektur, hyggelige barer og spennende restauranter. Studentmiljøet sørger for et pulserende restaurant- og natteliv med en moderne atmosfære.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Poznan – universitetsby med stolte tradisjoner

En skjult perle som ikke har vært like lett tilgjengelig med fly som de mer kjente polske byene, men likefullt en herlig by å tilbringe tid i! Livlig, sjarmerende og historisk, og fascinerende polsk!

Dette er hjemsted for lykkelige, entusiastiske og hardt arbeidende mennesker, stolte av sine tradisjoner og gjestfritt vertskap for en gryende turisme, for tilreisende som søker det gode liv i det virkelige Polen… Perfekte rammen for en vellykket firmatur eller kundetur.

Poznan har mer enn en halv million innbyggere og er den femte største byen i Polen. Mest kjent for industri og handel, men i senere tid også for sitt universitetsmiljø. De mer enn 50 000 studentene setter preg på byens restaurant- og natteliv og sørger for en pulserende og moderne atmosfære.

Vurderer du en reise til Polen, men har noen praktiske spørsmål? UDs reiseinformasjon har svar på det meste.

I Poznans finner du landets eldste katedral, og i gamlebyen ligger gravstedene til de første polske herskerne, her er det gamle rådhuset hvor de berømte Koziolki-geitene «spiller» hver time, barokk-kirken Fara, hyggelige barer og spennende og rimelige restauranter i sjarmerende gamle bygninger. Menykartet varierer mellom internasjonalt cuisine og tradisjonelt polsk. Noen av Europas flotteste shoppingsentra finner du i Poznan, med Stary Browar (det gamle bryggeriet) i spissen, og det er hyggelig å lete etter gode kjøp i de utallige småbutikkene og på markedene.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte