Praha

Land: Tsjekkia
Tsjekkias hovedstad fremstår som en av Europas vakreste byer. Praktfull arkitektur og lave priser gjør byen svært ettertraktet.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Praha fremstår som en av Europas vakreste byer

Som den første byen som ble gjenoppdaget etter jernteppets fall, har Praha forlengst funnet sin naturlige plass som en av Europas toppdestinasjoner.

Praha, hovedstaden i Tsjekkia, fremstår som en av Europas vakreste byer. Når man i tillegg lever på «gamle østeuropeiske priser» så er det ikke til å undres over byens popularitet. Byen er full av severdigheter. Start gjerne turen med Prahas borg (verdens største middelalderslott). Byen har fortryllet utallige kunstnere, takket være sin skjønnhet og spesielle atmosfære. Det er gjerne bortgjemt i små portrom og smug man opplever den utrolige atmosfæren. Her finner man også små vannhull som venter på akkurat dere. Mange vellykkede firmaturer har vært arrangert her.

Selv om Praha var hovedstad i et østblokkland i mer enn 40 år, har ikke byen blitt preget av denne tiden på samme måte som for eksempel Warszawa eller Bucuresti. Praktfulle bygninger i barokkstil, kongelige palass, og små ølbuler. Denne byen har det meste.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte