Rheingau

Land: Tyskland
Området som kalles den «tyske riviera» – mildt klima og beliggenhet ved Rhinen. Et av de største og viktigste vinområdene i Tyskland.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Rheingau er et av de største og viktigste vinområdene i Tyskland

«Pur livsglede», er den beste måten å beskrive Rheingau på, dette 38 km lange, solrike landskapet mellom Wiesbaden og Lorchhausen i Tyskland.

Rheingau er også blitt kalt den «tyske riviera», med tanke på det milde klimaet og beliggenheten ved Rhinen, og er et av de største og viktigste vinområdene i Tyskland. Hele området bærer preg av vinproduksjonen og med de mange vinfestivalene, slottene, borgene og klostrene samt elven Rhinen, er dette et svært vakkert sted. Menneskene som bor her kalles Rheingauer; de lever for og av vinen, som har formet livet her gjennom århundrer. Ved siden av den fantastike vinen tilbyr vinbøndene tradisjonell mat fra sin egen familietradisjon. Nesten hver eneste gård tilbyr en fantastisk utsikt samt en restaurant som oppfyller ethvert ønske hva tysk og rhinsk mat angår.

Vi hjelper deg med blant annet kick-off og firmaturer. Vurderer du en reise til Rheingau? Sjekk gjerne ut UDs reiseinformasjon om Tyskland for praktisk informasjon for reisende.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte