Rhin- og Moseldalen

Land: Tyskland
Flotte vindistrikter i et fantastisk kulturlandskap med sjarmerende små vinlandsbyer. Sykkelturer, båtturer langs elvene, borger og slott.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Fantastisk kulturlandskap og flotte vindistrikter i Rhin- & Moseldalen

Enten man velger å fly fra Oslo eller Torp, kommer man midt i de flotte vindistriktene med dertil hørende sjarmerende små vinlandsbyer som Bernkastel-Kues, Cochem eller Rüdesheim. I de mindre landsbyene kan man nyte variert program av sykkelturer, båtturer langs elvene og nyte utsikten fra de høytliggende borgruinene og slottene i dette fantastiske kulturlandskapet.

Moseldalen er den lille sjarmerende dalen med de små vingårdene og idylliske landsbyene, mens Rhindalen blir bredere og mer storslått og har flere av de store slottene og større byer. For variasjonens skyld legger man kanskje inn noe så tradisjonelt som vinkjellerbesøk, tur i gondolbane over vinmarkene eller en middag i utsiktsrestaurant på et av de fantastiske vingodsene/slottene i berømte Rheingau.

De færreste tenker kanskje på Hahnområdet som fartsfylt og spennende, men velger man messebyen Frankfurt eller den gamle badebyen Wiesbaden som base, kan man krydre oppholdet med f.eks. en dag på Nürburgring motorsportbane, pokerturnering i et av Europas flotteste gamle kasinoer (selvfølgelig inkludert opplæring og servering!), lagbyggende aktiviteter i vinmarkene enten på 4-hjuling eller til fots, trendy restaurantmiddager, hotte nattklubber, shopping eller behandlinger i et av de fantastiske gamle badeanleggene.

Andre reisemål i Tyskland: RheingauBerlin og Hamburg & Bremen

Praktiske spørsmål rundt å reise til Tyskland? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte