Rio de Janeiro

Land: Brasil
Rio er kjent som en av verdens vakreste byer og tilbyr tropisk klima, berg, laguner, skog og strender som sammen med Atlanterhavet danner en vakker ramme rundt byen.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

En av verdens vakreste byer

Rio de Janeiro er en av de mest besøkte byer på den sørlige halvkule.

Rio de Janeiro finner man i Brasil, verdens 5 største nasjon både i størrelse og populasjon. Rio er kjent som en av verdens vakreste byer og tilbyr tropisk klima, berg, laguner, skog og strender som sammen med Atlanterhavet danner en vakker ramme rundt byen. Rio er kanskje mest kjent for sitt årlige karneval, som er en blanding av gateparader og spektakulære oppvisninger fra de forskjellige sambaskolene. Karnevalet i Rio feires hvert år ca. 40 dager før påsken. Hvem har ikke hørt om Copacabana? En av verdens mest berømte strender som har inspirert musikere fra hele verden. Rio de Janeiro er en av de mest besøkte byer på den sørlige halvkule, og kan skimte med en rekke kjente landemerker slik som Kristusstatuen på Corcovadorberget som ruver 710 meter over byen.

Rio byr på et stort utvalg av kultur, her finner man både ballett, opera, teater og museer. Hva med en incentive eller kundetur? Sjekk også UDs reiseinformasjon for praktiske spørsmål om reiser til Brasil.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte