Roma

Land: Italia
Byen over alle byer og den perfekte rammen for en firmatur. Byen er grenseløst vakker og innbydende – og lett tilgjengelig fra Skandinavia.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Grenseløst vakre og innbydende Roma

Roma er byen over alle byer og den perfekte rammen for en firmatur. Byen er grenseløst vakker og innbydende – og lett tilgjengelig fra Skandinavia.

I hundrevis av år han man valfartet for å oppleve byens store arv av arkeologiske og kunsthistoriske skatter, de flotte parkanleggene og imponerende monumentene og ruinene. Av de mest berømte severdighetene kan nevnes Vatikanmuseet, Spansketrappen, Trevifontenen, Peterskirken med det sixtinske kapell, Pantheon, Forum Romanum, Colosseum og katakombene.

Gjennom en vandring i Roma er det lett å bli hensatt til fortiden. Tiden synes å stå stille her mens livet summer videre utenfor. Her har man kriget og kjempet, elsket og vunnet, levd og utviklet seg i årtusener. Roma utforskes best til fots, men også Vespa eller Segways kan benyttes for de som vil litt raskere frem. Man bør ta seg tid til noen stopp på de vakre piazzaene som aldri er langt unna og beregne god tid til å studere all skjønnheten når man ferdes omkring. Selve byen er hovedattraksjonen i Roma og så mye mer behøver man faktisk ikke. Men ønsker man å krydre det hele så ordner vi alt fra pizzasjonglører i verdensklasse til operettesyngende servitører og barske gladiatorer som sørger for at alt går vel for seg.

Andre reisemål i Italia: ToscanaVeronaMilano & Bergamo, Taormina, Piemonte, Amalfi og Gardasjøen

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte