Rotterdam

Land: Nederland
Sjøfartsbyen som var verdens største havn i over 40 år, og som de siste årene har gjennomgått en spennende byutvikling. Med handel, restauranter og aktiviteter knyttet til vann hånd i hånd er Rotterdam et yndet reisemål.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Handel og aktiviteter knyttet til vann går hånd i hånd i Rotterdam

Mange tenker sjøfart når de hører om Rotterdam. Så har da også byen vært verdens største havn fra 1962 til 2004, hvor Shanghai tok over denne tittelen. Handel og aktiviteter knyttet til vann går hånd i hånd her. Det benyttes vanntaxi for å komme fra A til B og de fleste attraksjoner, severdigheter og utelivsområder kan nås på denne måten.

Verdt å vite er at Rotterdam slik vi ser det i dag er en moderne by og har vært møysommelig gjenoppbygd etter krigen hvor den ble totalt utbombet av tyskerne. Fra 1980-tallet har man drevet aktivt byutviklingspolitikk og mange spennende løsninger har sett dagens lys. Dristige og nye former for boområder, næringsarealer og bysentrum ble utformet og er i dag flittig besøkt av byutviklere fra resten av Europa. Men Rotterdam er ikke bare for de med interesse for politikk og byutvikling! Hva med kurs eller kundetur i Rotterdam? Sommeren 2014 åpnet en av verdens mest spennende og største mathaller her, omringet av 200 leiligheter som en gigantisk ramme.

Ta også gjerne en titt på UDs reiseinformasjon for reisende til Nederland om dere planlegger en tur.

Se også våre andre destinasjoner i Nederland: Amsterdam, Den Haag og Scheveningen og Utrecht.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte