Safari i Kenya

Reis til eventyrlige Kenya og opplev møtet med savannene og dyrelivet, og ikke minst menneskene i Karen Blixens spennende og vakre Afrika.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Safari i Kenya – en storslått opplevelse

Reis til eventyrlige Kenya og opplev møtet med savannene og dyrelivet, og ikke minst menneskene i Karen Blixens spennende og vakre Afrika.

Vi besøker Masai Mara, selve juvelen blant nasjonalparkene i Afrika med mer enn 95 pattedyrarter, tusenvis av insektsarter og over 550 forskjellige fuglearter. Et enestående sted der alle sansene våkner til liv.

I disse vakre omgivelsene kommer vi tett på det unike dyrelivet og det er gode muligheter for å se «the Big Five». Overnattingen varierer mellom enkle teltleire til luksuscamper. Felles for de alle er at Connections fortrinnsvis benytter såkalte ecolodger som i minst mulig grad påvirker miljøet rundt på en ufordelaktig måte. Miljøvennlig safari er lett i Kenya og landet har forlengst forstått at det lønner seg i det lange løp.

En firmatur med safari kan bestå av 3 til 5 dagers safari, og kan lett kombineres med noen dagers strandliv, eksempelvis i Mombasa eller på Zanzibar. Våre norske og erfarne reiseledere har tatt imot norske gjester til Masai Mara og Kenya i mange år, snakker swahili med de innfødte og deler gjerne sin kunnskap om de fantastiske stedene vi besøker.

Ta dine kunder eller ansatte med på firmatur-safari i Kenya – et ekte afrikansk eventyr!

Kontakt oss i Connections for mer informasjon.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte