Sommerfest

De fleste er enige om at man ikke skal sove bort sommernatta. Sommeren er varm og lys, og innbyr til sosiale lag. Sommerfesten blir ofte årets høydepunkt blant kollegaene. Festen er viktig for motivasjon, og et flott tiltak for å bygge laget.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Vi hjelper din bedrift å lage en uforglemmelig sommerfest!

De fleste er enige om at man ikke skal sove bort sommernatta. Sommeren er varm og lys, og innbyr til sosiale lag. Sommerfesten blir ofte årets høydepunkt blant kollegaene. Festen er viktig for motivasjon, og et flott tiltak for å bygge laget. Festen kan være bare gøy og moro, eller inneholde nyttige faglige innslag.

Ønsker du kanskje en uformell løsning med trendy food trucks og ståbord? Eller en mer formell setting, med lekre langbord og sittende bespisning? Eller hva med en hagefest i sommernatten?

Alt er opp til deg! Vår oppgave er å levere et arrangement med kvalitet i alle ledd. Et arrangement arbeidsgiveren kan være stolt av i etterkant, og som skaper masse glede på arbeidsplassen. 

Vi i Connections har lang erfaring med kundearrangement, firmaturer og ulike eventer av liten og stor art. Vi skreddersyr ut fra dine ønsker, og kommer gjerne med våre tips og ideer. Både til det sosiale og til det faglige.

Vi kan også bidra med teambuilding-aktiviteter som garantert vil løfte stemningen.

Vi gjør din hverdag litt enklere. Kontakt oss i dag!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte