Sør-Afrika og Cape Town

Land: Sør-Afrika
Et av de lengst utviklede landene på det afrikanske kontinentet. Spennende safariopplevelser, golfbaner i verdensklasse og et paradis for vinelskere.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Spennende safariopplevelser, golfbaner i verdensklasse og et paradis for vinelskere

Republikken Sør-Afrika er et ekstremt land; det byr på den ypperste naturskjønnhet, men også den dypeste elendighet i de fattige townships.

Landet grenser til Botswana, Lesotho, Mosambik, Namibia, Swaziland og Zimbabwe. Sør-Afrika er økonomisk og teknologisk et av de lengst utviklede landene på det afrikanske kontinentet, og politisk et av de mest innflytelsesrike. Landet har en stor og sammensatt befolkning (ca 52 mill) med et mangfold av kulturer og hele 11 offisielle språk. Majoriteten av den sør afrikanske befolkningen er like opptatt av å unngå kriminalitet som vi er, og bevilgninger til bekjempelse av kriminalitet øker hvert år. De siste 10 årene har landets turisme økt kraftig, og svært få melder om at de har opplevd kriminalitet – landet føles overraskende trygt å være i. Her er det spennende safariopplevelser, golfbaner i verdensklasse og et paradis for vinelskere. Den ultimate firmaturen?

Praktiske spørsmål rundt reiser til Sør-Afrika? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Cape Town, også kalt The Mother City, er en av verdens vakreste byer. Den ligger til Atlanterhavet og kan besøkes hele året. I januar og februar når det er sommer, ligger temperaturen på ca. 25 grader, og i vintermånedene fra juni til august er det gjennomsnittstemperatur på ca. 13 grader.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte