Split

Land: Kroatia
Den nest største byen i Kroatia på en halvøy i landest mest solrike område, vakkert omringet av fjell og hav.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Variert utvalg av konserter og festivaler

Split er den nest største byen i Kroatia med sine ca. 200 000 innbyggere og ligger på en halvøy ved Adriaterhavet i landets mest solrike område, Dalmatia.

Byen ligger vakkert til omringet av fjell og hav, og har i århundrer vært et knutepunkt for handel og kommunikasjon. Gamlebyen strekker seg ned mot havnen, hvor det går ferjer til mange av de vakre øyene utenfor, til Dubrovnik i sør, til Rijeka i nord, og til flere byer i Italia. Med sin lange og brokete historie byr Split på interessante severdigheter og arkitektur. Her henger klesvask til tørk gjennom vinduene, og det yrer av liv i de trange smugene. Her finner du også mange små spennende butikker og koselige kaféer. I den nyere delen av byen ligger brede handlegater og trendy kaffebarer.

Kulturelt har Split et variert utvalg av konserter og festivaler. Innenfor murene i gamlebyen finner du mange små butikker som selger smykker, klokker, bilder, sko, vesker og klær. Diocletian’s Cellars er et marked ved inngangen på sydsiden av palasset hvor du finner håndlagde smykker, bilder, lysestaker etc. I den nyere delen av byen finnes hovedsakelig trendy klær og sko fra kjente merkeprodusenter.

Andre reisemål i Kroatia: Dubrovnik

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte