Stockholm

Land: Sverige
Kontrastenes by: Sjø og land, historie og framtid, småby og storby. Her kan du oppleve alt fra en rolig gåtur i Gamla stan til virkelig partystemning med kanskje Nordens beste uteliv.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Den hippe hovedstaden til «søta bror» har svært mye å by på! I Stockholm kan du oppleve alt fra en rolig gåtur i Gamla stan til virkelig partystemning med kanskje Nordens beste uteliv. Her finner du mange spennende severdigheter, strålende restauranter i verdensklassen og et rikt shoppingtilbud! Sistnevnte inkluderer et godt utvalg svensk og internasjonal mote, mange utsalgssteder med svensk design og store kjøpesentre med tilbud til alle.

En by med mye historie

Sveriges hovedstad er virkelig kontrastenes by: Sjø og land, historie og framtid, småby og storby. Byen skal ha blitt grunnlagt av Birger Jarl på 1200-tallet, men begynte virkelig å vokse under Gustav Vasa rundt 1500-tallet. Hans barnebarn Gustav II Adolf er kanskje mest kjent for sin stormannsgalskap gjennom byggingen av Vasa, skipet som sank før det forlot Stockholms skjærgård. Denne historien dekkes i dag av Vasamuseet, som regnes som Stockholms største turistattraksjon.

Gamla stan er et av Europas største og best bevarte middelaldersentrum. Bydelen ligger som et levende og spaservennlig museum fylt av severdigheter, restauranter, barer og shopping. Stockholm har et godt utvalg av restauranter å velge mellom, som f. eks Operakällaren – en klassiker innenfor svensk restaurant- og uteliv. På Stadshuskällaren jobber de samme kokkene som tilbereder selveste Nobelmiddagen. På Skansen finnes koselige restauranter, og i Gamla stan er det kort mellom kroene og pubene. Byen har hele tre attraksjoner på Unescos prestisjefylte liste over verdensarv: Drottningholm slott, vikingbyen Birka på Björkö og Skogskyrkogården.

Det mangler ikke på ting å gjøre om du legger firmaturen til Stockholm med oss! Kan vi foreslå å møte spøkelsene i Gamla stan, bli med på takvandring på Riddarholmen eller oppdage byen på Millennium vis? Eller hva med en matvandring fri for svenska kjöttbullar, en postkort-tur for fotointeresserte eller en sightseeing i denne vakre skjærgårdsbyen med amfibiebuss? For ikke å glemme ABBA The Museum – et must både til vanns og lands for alle ABBA-fans!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte