Svalbard

Land: Norge
Spektakulære opplevelser i barske omgivelser, Svalbard er mørkets og lysets land! En øygruppe som i sin historie har både hvalfangst og gruvedrift, og et unikt sted for firmaturer.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Norges mest eksotiske destinasjon for firmaturer – Svalbard!

Spektakulære opplevelser i barske omgivelser – med det mest fantastiske miljø for faglig og sosialt samhold og entreprenørskap!

Svalbard, Longyearbyen og Pyramiden fremstår som sjeldne oaser der vi for en liten stakket stund blir tvunget til å glemme alt som ligner stresselementer. Naturen, lyset (eller mangelen på det) og atmosfæren der setter deg umiddelbart i en ekstatisk sinnsberoligende tilstand. Men bekymre deg ikke for å havne i en meditativ transe, for nattelivet på øya kan få endorfinene dine til å danse disco i hjernen og behovet for søvn vil forsvinne helt!

Øygruppen Svalbard ble først tatt i bruk som en hvalfangstbase i det 16. og 17. århundre, men ble etterhvert forlatt. Gruvedriften etter kull begynte på begynnelsen av 1900-tallet noe som førte til at flere samfunn etablerte seg på øygruppen. Svalbards kulturhistorie er relativ ung, og ting man tar for gitt på fastlandet er fredet på Svalbard. Gamle bygningsmaterialer er kulturminner, det samme er slakteplasser for hvalross og isbjørn. I dag er Svalbard ikke bare verdens nordligste møtested, men også Norges mest eksotiske destinasjon for firmaturer, kurs og konferanser.

Svalbard kalles både mørkets og lysets land og en reise hit vil variere avhengig av årstid. Februar er lysets måned og vår favorittmåned! Overgangen fra solen dukker opp på kvinnedagen 8. mars og til solen skinner døgnet rundt 20. april er kanskje den beste for utendørsaktiviteter som snøscooterkjøring og hundeslede.  Det er tradisjonelt lite snø på Svalbard, og februar til begynnelsen av mai er den mest snøsikre perioden. Om sommeren og høsten er høysesong for konferanser og her kan man kombinere firmaturen med fotturer eller cruise. Er man riktig heldig kan man få et lite avstandsglimt av selveste bamsefar eller kanskje en isbjørnbinne med unger.

Longyearbyen er forøvrig Svalbards administrasjonssenter og med sine litt over 2000 innbyggere dermed en av verdens nordligste bosetninger. De aller fleste innbyggerne er nordmenn, men over 40 nasjonaliteter er representert i dette lille samfunnet. Stedet har et utvalg butikker som selger alt fra kolonial- og ferskvarer, sports- og fritidsutstyr, suvenirer og gaver. Det arrangeres en rekke festivaler og konserter i Longyearbyen, noe som også tiltrekker seg turister gjennom hele året. Connections samarbeider med flere operatører på Svalbard, og skreddersyr turen etter kundens ønsker. En opplevelse for livet kan vi uansett love dere!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte