Taormina

Land: Italia
Taormina har alt man måtte ønske seg i en italiensk «get away» – mat, vin, historie, kultur og nydelig natur. Grunnet sine små, sjarmerende hoteller, og litt over gjennomsnittlig høye prisnivå, passer Taormina spesielt godt for små og mellomstore grupper som ønsker det lille ekstra.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Klar for å oppleve La Dolce Vita i Italia? Legg firmaturen til elegante Taormina, Sicilias perle!

Denne bratte byen, særlig kjent fra TV-suksessen White Lotus, er så nært man kommer postkort-vakker. Utsikten over det turkisblåe vannet i Det joniske hav står i sterk kontrast til vulkanen Etna, som ruver i bakgrunnen. Vulkanen er en evig påminnelse om de store naturkreftene som til enhver tid regjerer på Sicilia.

Selv om Taormina for mange er kjent som en «high end-destinasjon», har byen virkelig noe for enhver smak. Taormina bugner av aktiviteter, opplevelser og attraksjoner. For ikke å snakke om restauranter, uteliv og verdens beste kaffe!   

På firmatur til Taormina anbefaler vi å ta med ansattgjengen på vandring i hovedgata Corso Umberto, og de tilhørende pastellfargede smågatene med sine mange kafeer. Lær dere å bake pizza på italiensk vis, eller bli med på jeepsafari eller fottur i vulkansk fjellandskap. Gå i Gudfarens fotspor i levende filmkulisser. Eller nyt seiltur med katamaran, etterfulgt av konsert i det gamle greske amfiteatret.  

Mulighetene er mange. Det er bare å gjøre god plass på kamerarullen!

Vinsmaking er dessuten et must på firmaturen til Taormina. Besøk en av de pittoreske vingårdene i fjellsidene rundt Etna. Den helt spesielle Etna-vinen er kanskje Italia mest fascinerende vin, siden vindruene dyrkes i bratte skråninger nedenfor en aktiv vulkan. Vinproduksjonen på Etna går tusenvis av år tilbake, og nøkkelen ligger i jordsmonnet, laget av herdet lava, aske og sand. Dette gir til en helt karakteristisk mineralsmak på vinene. På grunn av det skrånede terrenget gjøres alle typer arbeid på vinmarkene manuelt, siden det det ikke tillater mekanisk høsting. Helt unikt, med andre ord.

Taormina har tiltrukket seg besøkende siden romertiden. Nå er det kanskje deres tur? Det vil sannsynligvis resultere i et livslangt ønske om å komme tilbake.

Planleggingen av turen til Taormina kan du overlate til oss. På Sicilia samarbeider vi med dyktige lokale reisespesialister, og bruker kun håndplukkete hoteller og aktivitetsleverandører.

Buon viaggio!

Andre reisemål i Italia: Toscana, Milano & Bergamo, Piemonte, Gardasjøen, Roma, Bologna, Amalfi og Verona

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte