Tekniske løsninger

Connections leverer gode, profesjonelle tekniske løsninger til ethvert arrangement.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Connections leverer gode, profesjonelle tekniske løsninger som gjør det enkelt å melde seg på, foreta betalinger, følge programmer eller å motta varslinger. Vi kan tilby en pakke til ditt arrangement som er helt spesielt tilpasset ditt behov, enten du arrangerer event, firmatur, kick-off, bryllup eller annet arrangement. På norsk, engelsk, eller annet språk.

Påmeldingsløsning

Har ditt firma behov for en enkel og profesjonell løsning i forbindelse med påmelding til ulike arrangementer? Vi kan skreddersy en løsning helt tilpasset ditt behov, som gjør det enkelt for deltakere å melde seg på til ulike events, møter, firmaturer eller andre aktuelle arrangement.

Vi leverer GDPR-godkjente lister, og du kan følge med underveis i påmeldingsprosessen. Her kan du samle inn opplysninger om «alt mulig», fra navn og mobilnummer, e-postadresse, allergier, valgt romtype, deltakelse på aktiviteter, avreisested osv.

Betalingsløsning

I forbindelse med deltakelse på firmatur, julebord, event eller annet arrangement hender det ofte at deltakere må betale ekstra for oppgradering av rom, deltakelse på aktiviteter, eller om man vil ha med seg ledsager etc. Vi har løsninger som sikrer betaling med kort eller faktura, og som gjør det enkelt å skille mellom privat og bedrift – i en og samme bestilling!

Program på mobilen

I forbindelse med en konferanse, event, kick-off eller firmatur vil deltakere ofte sette pris på å kunne følge dagsprogrammet digitalt. Vi har programløsninger som er tilpasset mobilen (mobilprogram), som gjør det enkelt å holde seg oppdatert. Programmene er enkle å redigere og gjør seg godt i firmaets farger og med selskapets logo.

Varsler på e-post og SMS

Vi har løsninger som gjør det enkelt å sende ut varsler og informasjon via SMS eller på e-post. Det er ofte krevende å følge opp en gruppe i forbindelse med endringer av tidspunkter etc. Med varsel på mobilen vil de fleste være fullt oppdatert og dukke opp i rett tid.

Profilering og design

Vi lager design – og produserer menyer, bordkort, bannere, skilt, klistremerker, buttons, klær og andre profilartikler, som skal til for å gjøre ditt event unikt og helt spesielt tilpasset.

Ta kontakt med oss i dag!

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte