Tokyo og Japan

Land: Japan
Et rikelig utvalg av ekskursjoner og aktiviteter, fra sushikurs til sumobryting!
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Tokyo og Japan – sushi, sake og sumo!

Japan byr på et rikelig utvalg av ekskursjoner og aktiviteter. Fra sykling langs bakgatene i Kyoto til tempel-sightseeing til fots, besøk på det berømte fiskemarkedet Tsukiji med påfølgende sushikurs eller kanskje et kurs i sumobryting?

Noen av aktivitetene i Japan må knyttes til sesongen du besøker landet – en av de vakreste opplevelsene å være vitne til er vårens blomstrende kirsebærtrær «rose sakura» – et syn man aldri glemmer. På sensommeren, juli eller august, kan man bestige hele eller deler av Mount Fuji. Overkommelig for folk flest, dersom man har en ekstra dag å avse og ønsker å nyte utsikten fra Japans mest berømte fjell på 3776 moh.

Japansk mat har tatt verden med storm de siste årene, med sushi, sashimi og tempura på toppen av listen. Kobe-biffen står i en klasse for seg og sake nytes til både kaldt og varmt. I tillegg til high-end restaurantene i Tokyo, som kan skilte med verdens høyeste antall Michelin-stjerne- restauranter, har byen tusenvis av lokale restauranter som virkelig fortjener å utforskes. En japansk te-seremoni, besøk på Teppanyaki-restaurant eller middagscruise på Sumidaelven i Tokyobukta er andre kulinariske opplevelser man kan ta med seg hjem. Hva med en firmatur til Tokyo?

Etter 2. verdenskrig har Japan bygget seg opp til å bli en av verdens viktigste økonomier, og et sentrum for høyteknologi. Japan er også full av skikker og tradisjoner og er et reisemål der så mange fascinerende seremonier blir feiret. Mange ritualer har blitt vakkert bevart gjennom århundrene, og landet preges av et utrolig mangfold av skikker. Kultur og samfunn er i en rivende utvikling, noe som er tydelig når du besøker en av Japans byer og som gjør landet til et av de mest spennende steder å besøke i Asia.

Japan er kanskje det landet i verden hvor tradisjonelle sportsgrener har hatt størst betydning historisk sett. De tradisjonelle sportsgrenene er alle kampsporter og de fleste av dem oppsto i tidenes morgen som bondeleker. Sumobryting er utvilsomt den største sportsgrenen i Japan, og har i dag stor verdi for underholdningsindustrien.

Praktiske spørsmål rundt å reise til Japan? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte