Toscana

Land: Italia
Maleriske landskap, det skjeve tårnet i Pisa og vingårder. Bli kjent med kunstnere som Michelangelo og da Vinci og nyt nydelig italiensk mat.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Malerisk landskap, med pinjetrær, sypresser, olivenlunder og vinranker i Toscana

I Toscanas bølgende landskap finnes både små og mellomstore byer som Cinque Terre, Siena, San Gigmignano, Lucca eller Viareggio, vingårder og badesteder, eller renessansens vugge Firenze som er Toscanas hovedstad. Her ligger det verdensberømte Uffizipalasset som inneholder et av de eldste og mest kjente kunstmuseer i verden. Her kan du bli kjent med Michelangelo, Rafael og Leonardo da Vinci bare for å nevne noen av de store kjente kunstnere. Toscana kjennetegnes ved sitt maleriske landskap, med pinjetrær, sypresser, olivenlunder og vinranker. Flyplassen ligger i Pisa og det skjeve tårnet er kanskje den mest kjente av attraksjonene i denne byen, men la det ikke bli med Pisa!

Vi hjelper til med alt fra leie av en liten vingård til konferanse på slott og herregårder. Av aktiviteter kan vi nevne malekurs á la Michelangelo, vinplukking og vinkurs, kokkekurs, sykkeltur – eller kanskje en ballongferd?

Praktiske avklaringer om å reise til Italia? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte