Tromsø

Land: Norge
Nord-Norges største by og den syvende største i Norge. En vakker nordnorsk by med fantastisk landskap, nordlys og midnattssol.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Nordlys eller midnattssol

Begge deler like eksotisk og folk fra hele verden valfarter til Tromsø for disse fenomenene i vinterhalvåret.

Tromsø, Nordens Paris, er Nord-Norges største by og den syvende største i Norge med sine rundt 65 000 innbyggere. Tromsø er en vakker nordnorsk by med sitt fantastiske landskap og spesielle fenomener som nordlys og midnattssol. Byen er i dag et sentrum for utdannelse, forskning og kultur i Nord-Norge og kan skryte av festivaler som TIFF (Tromsø internasjonale filmfestival), Buktafestivalen, Døgnvillfestivalen og Nordlysfestivalen. Byen er en populær destinasjon for både sørlendinger så vell som internasjonale turister, og er viden kjent for sitt uteliv og har mange gode barer og restauranter å by på! Musikk på alle kroer og lys i alle hjørner året rundt!

Hva med en firmatur til Tromsø? Tromsøregionen har et stort tilbud av aktiviteter og arrangementer gjennom hele året. Her finnes noe for enhver smak og erfaring, enten du ønsker en rolig tur til museum eller en krevende topptur. Natur og kultur går hånd i hånd. Bli med på ekte, samiske opplevelser, herlige kajakkturer, hundekjøring, fisketurer eller nyt den arktiske stillheten og landskapet.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte