Utrecht

Land: Nederland
Nederlands fjerde største by, med historie fra middelalderen. Besøk museer og butikker, og spis middag blant byens kanaler.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Utrecht er et Amsterdam i miniatyr

Et Amsterdam i miniatyr, med en Gamleby fra middelalderen og brosteinskledde gågater beliggende rundt kanaler. Utrecht har rundt 290 000 innbyggere og er med det Nederlands fjerde største by. Byen ligger ganske midt i landet, rundt fire mil sørøst for hovedstaden Amsterdam. Utrecht har totusen år gammel historie, og var den viktigste byen i nordlige Nederland under middelalderen. I dag har Utrecht landets største universitet, og et av Nederlands beste fotballag, FC Utrecht. Dette er også fotballegenden Marco van Bastens hjemby.

Av attraksjoner i Utrecht det er verdt å få med seg nevner vi Railway Museum, et jernbanemuseum med spisested og butikker, og Museum Catharijneconvent som viser historikken for kristendommen i Nederland gjennom flere hundre år gammel kunst i tillegg til moderne kunst. Hva med en kundetur til Utrecht? Kanalområdet i byen må besøkes. Her kan man spise lunsj eller middag i koselige omgivelser, samtidig som man kan beskue ender og svaner og et veldig variert båtliv. Alt fra lange turistbåter med guide, gummibåter med romantisk lunsj for to, partybåter og kanoer. Så kan man spasere rundt i de koselige gatene med mulighet for litt shopping.

Praktiske avklaringer om å reise til Nederland? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Se også våre andre destinasjoner i Nederland: Rotterdam, Amsterdam og Den Haag og Scheveningen.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte