Valencia

Land: Spania
En av Spanias best bevarte hemmeligheter, fødested for paellaen, fullpakket med historie og full av liv!
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Valencia – en av Spanias best bevarte hemmeligheter og fødested for paellaen

Valencia er en av Spanias best bevarte hemmeligheter, fullpakket med historie og full av liv! Nå i ferd med å våkne fra dvalen og den oppdages av stadig flere. Dette er byen for firmaturer og incentiver med festivaler med lys og farger, original og deilig mat.

Las Fallas som går over 19 dager i mars er kjent som Europas villeste gatefest. Her prises våren med fyrverkeri og festivitas! Valencia kombinerer på en spennende måte et av Europas største og best bevarte historiske sentrum med moderne infrastruktur. Valencia er også kjent for sitt gode natteliv og rike kulturliv. Ønsker man å se en fotballkamp eller ta en tur på racingbanen så er begge deler svært populært. Valencia CF regnes som Spanias tredje «største» lag og spiller sine hjemmekamper på Estadio Mestalla. Connections skaffer billettene!

Valencias havneområde har gjennomgått en stor oppgradering de senere år og i dag er den lange strandpromenaden Balcon al Mar (balkong mot sjøen) spekket med restauranter og barer og show-place for regionens spennende gastronomi. Valencia er når alt kommer til alt, fødestedet for den berømte nasjonalretten paella. Hva med et lite paella-kurs eller kanskje konkurranse? Aktiviteter for grupper er tallrike, både i og utenfor byen. Ta en tur til Albufera Nature Park, byens grønne lunge, med furuskog, naturstier, golf, strender og spennende lunsjrestauranter. Besøk landsbyen Xativa og lær om regionens vinproduksjon selvfølgelig inkludert smaksprøver, eller besøk kunstnerkolonien Requena.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte