Gamlebyen er Vilnius sitt største trekkplaster

Vilnius er et sjarmtroll av en by. Tiden da nordmenn knapt kunne plassere byen på et kart og avfeide Litauen som et trist østblokkland, er heldigvis i ferd med og forandre seg.

Mange har nå fått øynene opp for denne sjarmerende byen som har Øst-Europas største middelalderbebyggelse. Vilnius tar hvert år stadig større andeler av nordmenns weekendreiser til Øst-Europa. Gamlebyen er uten tvil Vilnius’ sitt største trekkplaster, men få også med deg de gamle jødiske kvartalene og restene av de staliniske monumentene. Ikke langt utenfor byen kan man besøke gamle slott, nydelig natur og spa-sentere.

Prisnivået i byen er svært hyggelig uansett om man inntar et flott måltid eller forsøker seg på svart belte i shopping. I tillegg er Vilnius en svært vakker by hvor man bare i gamlebyen finner over 1200 historiske bygninger – forent i en atmosfære som nesten gjør deg andektig. Her finner man også alt man ønsker av restauranter og natteliv. Av mer spennende aktiviteter for grupper kan vi foreslå: Ballongferd, Segway-rally, BMW Racing Show, Kalashnikov Shoot out – eller bare en skattejakt i bysentrum. Og ønsker dere en lagbyggende effekt? La dine ansatte leke seg gjennom James Bonds «From Russia With Love».

Send forespørsel