Vilnius

Land: Litauen
Et sjarmtroll av en by med Øst-Europas største middelalderbebyggelse. Utenfor byen finnes gamle slott, nydelig natur og spa-sentre.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Gamlebyen er Vilnius sitt største trekkplaster

Vilnius er et sjarmtroll av en by. Tiden da nordmenn knapt kunne plassere byen på et kart og avfeide Litauen som et trist østblokkland, er heldigvis i ferd med og forandre seg.

Mange har nå fått øynene opp for denne sjarmerende byen som har Øst-Europas største middelalderbebyggelse. Vilnius tar hvert år stadig større andeler av nordmenns weekendreiser til Øst-Europa. Gamlebyen er uten tvil Vilnius’ sitt største trekkplaster, men få også med deg de gamle jødiske kvartalene og restene av de staliniske monumentene. Ikke langt utenfor byen kan man besøke gamle slott, nydelig natur og spa-sentere.

Prisnivået i byen er svært hyggelig uansett om man inntar et flott måltid eller forsøker seg på svart belte i shopping. I tillegg er Vilnius en svært vakker by hvor man bare i gamlebyen finner over 1200 historiske bygninger – forent i en atmosfære som nesten gjør deg andektig. Her finner man også alt man ønsker av restauranter og natteliv. Av mer spennende aktiviteter for grupper kan vi foreslå: ballongferd, segway-rally, BMW racing show, Kalashnikov shoot out – eller bare en skattejakt i bysentrum. Og ønsker dere en lagbyggende effekt? La dine ansatte leke seg gjennom James Bonds «From Russia With Love».

Praktiske spørsmål rundt å reise til Litauen? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte