Warszawa

Land: Polen
Bli fascinert av historie, klima og monumenter, av en by som vekker nysgjerrighet ved sin individualisme og rike kultur med innflytelse fra både det vestlige og østlige Europa.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

En pulserende metropol

Warszawa, Polens hovedstad, er en uvanlig by beliggende midt på det Europeiske kontinentet, der hvor veier og jernbaner knytter øst til vest og nord til sør.

Byen fascinerer besøkende med historie, klima og monumenter, og vekker nysgjerrighet ved sin individualisme og rike kultur med innflytelse fra både det vestlige og østlige Europa. Warszawa overrasker med sine kontraster, dynamiske vekst og evnen til omstilling. Gamlebyen er innlemmet på Unescos liste over verdensarv, etter et fantastisk arbeid av møysommelig gjenreisning av ruinene fra 2. verdenskrig hvor mer enn 90% av gamlebyen ble ødelagt.

I dag byr Warszawa på harmoniske arkitektur med store plasser, parker, hager og monumenter, og som pulserende metropol konkurrerer den med de fleste andre av Europas storbyer. Her finner du big time shopping og stor variasjon av restauranter og nattklubber.

Se også andre reisemål i Polen: Krakow, Gdansk, Wroclaw og Poznan.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte