Wroclaw

Land: Polen
Byen består av mange øyer og mer enn hundre broer, noe som har gitt den tilnavnet «Polens svar på Venezia». Et moderne kultursentrum i Polen – mange gallerier og et formidabelt konserttilbud.
USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet

Wroclaw er «Polens svar på Venezia»

Wroclaw utforsker man best til fots. De mest kjente severdigheter, museer, kirker, Wroclaws universitet fra 1702, Det gamle rådhuset (Stary Ratusz), hyggelige spisesteder og kafeer, og små butikker ligger midt i byens historiske sentrum.

Wroclaw er virkelig spesiell – byen består nemlig av mange øyer, den attraktive bydelen Tumski (Katedral-bydelen) har også en gang vært en øy. De mer enn hundre broene over elven Odra og dens utallige kanaler gir byen ekstra sjarm og tilnavnet «Polens svar på Venezia». Vi kan lede deg gjennom byen i «dvergenes spor» – lykkedverger finner du overalt i sentrum. For å kunne tilby en anderledes form for sightseeing anbefaler vi å ta en sykkeltur eller – enda bedre – en minisightseeing på elven i små robåter.

Wroclaw er blitt et moderne kultursentrum i Polen – her er det mange gallerier og musikkelskere vil aldri bli skuffet over byens konserttilbud. Studentlivet skaper byens atmosfære og ikke minst derfor byr på et rikt natteliv – mange jazzklubber, kafeer og barer i sentrum er åpne så lenge som gjestene trives.

Andre reisemål i Polen: Gdansk, Gdynia & SopotPoznanKrakow og Warszawa

Praktiske spørsmål rundt reiser til Polen? UDs reiseinformasjon har svaret på mye.

Snakk med en rådgiver

Kontakt en av våre ansatte