Forretningsreise

Skal du på forretningsreise? Vi gjør det enkelt for deg som forretningsreisende. Våre moderne tekniske løsninger og høye servicegrad gjør det enkelt og hyggelig for deg å være kunde hos Connections. Connections AS er partner av Arrive Agencies. Dette innebærer at Connections dekker bedrifters totale behov for reisetjenester. Det er stadig større etterspørsel etter forretningsreiser og som medlem av Arrive Agencies kan Connections levere enda bedre tjenester og løsninger innen dette segmentet.

Om vårt tilbud

Skal du på forretningsreise? Connections gjør det enkelt for deg, og lover å levere en forretningsreise over all forventning!

Med moderne tekniske løsninger og høy grad av service hjelper vi deg å booke din neste forretningsreise. Det er stadig større etterspørsel etter slike reiser, og som medlem av GlobalStar Travel Management og Arrive Agencies dekker vi ditt totale behov for reisetjenester.

Vi jobber med hele verden og alle forretningsområder – når som helst, hvor som helst og for hvem som helst. Vi har avtalene du trenger for å gjøre bestillingen og reisen mest mulig effektiv og lønnsom. Dersom ditt selskap har gode avtaler med underleverandører, hjelper vi deg gjerne med å benytte disse videre.

Vi tilbyr dessuten onlineløsninger som kan settes opp etter bedriftens egen reisepolicy. Har dere ikke en reisepolicy eller trenger den en fornyelse, bistår vi gjerne med dette.

Connections AS er partner i Arrive Agencies og GlobalStar Travel Management.
Gjennom gode lokale og globale avtaler kan vi tilby følgende:

  • Høy servicegrad og personlig service
  • Gode onlineløsninger
  • 24/7-tjeneste  (for avtalekunder)
  • Høyt kvalifiserte medarbeidere
  • Gode avtalepriser med bl.a. flyselskaper, hoteller og leiebilselskaper verden over

Er ditt selskap allerede kunde hos oss vil du måtte registrere din egen, personlige profil. Fyll i så fall inn skjemaet nedenfor. For evt hjelp ring oss på tlf: 33 800 608

Personprofilskjema

Snakk med en rådgiver

Employee Image

Charlotte Møgster

Teamleder sport- og forretningsreiser