Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Frister det å legge firmaturen til sjøs? Da bør du sjekke ut dette unike tilbudet på 2 netter om bord på Anthem of the Seas!

10. - 12. mai 2024 har RCCL særdeles gode priser på et 2-netters seilas med Anthem of the Seas, med start og slutt i Southampton. Høydepunktet er på cruiset er en hel dag i Paris, men også til sjøs venter mang en fristelse for dine kunder eller ansatte.

Om bord på RCCLs cruiseskip er mulighetene mange, og fasilitetene i verdensklasse. Anthem of the Seas er en av de flotteste båtene i RCCLs flåte, og vi er glade for å videreformidle denne spennende muligheten.

Skipet er blant annet kjent for sitt allsidige konferansetilbud, og byr på moderne teknologi slik at du får maksimalt utbytte av møtene. På mat- og drikkefronten er imponerer RCCL stadig, med sitt varierte mattilbud og anerkjente kokker. Men best av alt; på dette cruiset er alt inkludert.  

Konferanse-kapasiteten på skipet strekker dessuten fra noen få gjester og opptil hele 400 personer, og ulike møteromsløsningen er tilgjengelig.  

Anthem of the Seas frister med flere restauranter, svømmebasseng både inne og ute, nattklubber, shoppingmuligheter, teater (dette er Broadway til sjøs!) og kino. Her er det umulig å kjede seg.   

Visste du at prisen for dette cruiset ikke er noe høyere enn om du eksempelvis skulle ta med gjengen to netter på hotell København?

Ta kontakt med daglig leder Marianne Reistveit i Connections dersom dette høres fristende ut.  

NB: Skipet legger til i havnebyen Le Havre, hvor fra det er en 2,5 times busstur til den franske hovedstaden.

Og ikke minst; Det er gode muligheter for dine gjester å utvide reiseopplevelsen med noen dager i Southampton eller London. Særlig siden Kristi Himmelfartsdag i 2024 faller på torsdag 9. mai.

Foto: Jennie Wihlsson / RCCL

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet