Lada-rally i Tallinn eller hundekjøring på Svalbard?

Fyll firmaturen med opplevelser du vil bli husket for. Gjør det enkelt for deg selv – la oss ta oss av det praktiske og skap et arrangement både du, dine kolleger, dine overordnede og din omverden kan være glade og stolte av.

LADA-RALLY

Dette er rally som du aldri har opplevd det før! Dette er ekte bane-rally i stor fart hvor man kjører selv i rallymodifiserte russiske Ladaer! Vinneren får en testrunde med en ekte rallykjører – om han tør! Noe for deres firmatur?

HUNDEKJØRING

Trollbindende og glade Alaska Huskyer er ivrig etter å få ta dere med på tur. Du lærer deg prinsippene med hundekjøring og seler opp ditt eget hundespann. Magisk.

1001 NATT

Et temakonsept hvor man skaper et arabisk palass ute i det fri. Med magedans, ånden i lampa, kamelridning, vannpiper, dadler og nydelige dufter fra de mange grytene settes stemningen til nettopp 1001 Natt. Kanskje kommer også trollmannen. Noe for deres kunder?

KOKKEKAMP

Sammen skal dere lage en gourmetmiddag og dette med fantastiske råvarer og en høyt kvalifisert stab av kokker som gir nødvendig instruksjon. Hva er vel mer sosialt enn å lage mat sammen? Vil du vite mer? Kontakt oss!