Lyst til å oppleve Spania på sitt beste i et totalrenovert luksuriøst togpalass på hjul? Al Andalus er middelet, hyggelig samvær med kolleger/kunder akkompagnert av Andalucias attraksjoner er målet. Her opplever dere historiske øyebklikk i spansk historie på nært hold, får muligheten til å besøke steder på verdensarvlisten og Andalusisk natur og gastronomi. Ombord finner du imøtekommende service, gastronomi, dekorasjon og komfort – kort sagt eleganse og komfort i slow motion.

Al Andalus kan chartres for ren nytelse og gjerne innlagt møtevirksomhet, for et minimum av 40 personer. Maksimalt er det plass til 64 personer i togets 32 suiter. Leier man toget kan reisen skreddersys til ønsket rute, varighet og aktiviteter.

Service og opplevelser vil ha samme høye standard som selve kjøretøyet! Kommer du til en stasjon hvor noe skal utforskes, f.eks. en spesiell restaurant skal prøves eller en attraksjon skal besøkes, blir man plukket opp og kjørt til bestemmelsesstedet – selvfølgelig fulgt av guider.

I reisen inkluderer alle måltider med tilhørende drikke, suiter for overnatting, buss til utflukter samt egen reiseleder og guide.

Selve Al Andalus har fire sanne juveler for de toginteressert; loungevognene fra 1928 og 1930 som tilbyr de mest romslige og komfortable turisttog i verden. Alle vogner er utstyrt med klimaanlegg slik at hele togsettet yter topp komfort. Ombord serveres nydelige måltider, man kan nyte live musikk i pianovognen hver aften og gjennomføre faglige sekvenser i moderne «møterom». Her skapes rom for de dype tanker og det gode samvær. Carpe diem!