Connections blir fra 1. mars 2016 franchisemedlem av G Travel

Connections AS, som nylig har flyttet til Sandfjords Blad’s tidligere lokaler i Kongensgt 2a, utvider med enda et forretningsområde og blir fra 1. mars 2016 franchisemedlem av G Travel. «Dette innebærer at vi vil dekke bedrifters totale behov for reisetjenester innen Telemark, Buskerud og Vestfold. Vi opplever stadig større etterspørsel innen forretningsreiser og som medlem av G Travel kan vi levere enda bedre tjenester og løsninger innen dette segmentet» sier daglig leder Marianne Reistveit. Fra oppstarten i 2007 har Connections spesialisert seg på firmaturer og events, konferanser og incentives. «Våre ansatte har fra før høy kompetanse og mottoet er å levere «reiser alle blir glade av» innen enda flere segmenter. Vi vil vokse og kommer til å trenge enda flere medarbeidere fremover» sier Reistveit.

Om Connections

Connections ble etablert i 2007 og har kontor i Sandefjord med 12 ansatte. Selskapet har spesialisert seg på firmaturer og events og omsatte i 2015 for nærmere 60 millioner kroner. Søsterselskapet Reisecompaniet lager skreddersydde reiser med eller uten reiseleder på privatmarkedet.

Om G Travel

G Travel er Norges ledende reisebyråkjede med 18 norske, 6 svenske og ytterligere 6 internasjonale byrå i Manila, Rio de Janeiro, Houston, Shanghai, Singapore og Aperdeen. G Travel har totalt 500 ansatte og omsetter for 3,8 milliarder kroner i året.

Vil du vite mer om G Travel – besøk deres hjemmeside