Chat with us, powered by LiveChat
Post bilde

Hvorfor bruke Connections til å administrere og booke dine jobbreiser?  

* Det er tidsbesparende

Å booke en jobbreise kan være svært tidkrevende. Det kan også være utfordrende å navigere i en jungel av flytilbud, hoteller, reiseruter og vilkår. Men fortvil ikke; Connections tar seg av hele denne prosessen, og frigjør verdifull tid slik at du og dine ansatte kan fokusere på arbeidet.  

* Det er effektivt

Vi bruker smarte online bookingtjenester, både via app og nettside, noe som gjør planleggingen og gjennomføringen sømløs og effektiv. Bookinger, endringer og oppgjør gjøres lett i våre brukervennlige systemer.  

* Det er personlig

Selv i den digitale tidsalderen er personlig service fortsatt viktig. Våre erfarne reisekonsulenter er alltid tilgjengelige for å tilby skreddersydde råd og tips, og sikre at alle behov blir møtt. Connections kan også gjøre selve bookingen for deg. For at du og dine ansatte alltid føler dere prioriterte og godt ivaretatt, garanterer vi en respons innen to timer i arbeidstiden for alle henvendelser via e-post. 

* Det er økonomisk gunstig

For deg som arbeidsgiver er det økonomisk gunstig å bruke Connections. Vi streber hele tiden etter å finne de mest kostnadseffektive løsningene. Connections har tilgang til spesialpriser og avtaler som ikke er tilgjengelige for offentligheten. Velg oppgjørsform selv, se statistikker og muligheter i sanntid, og ikke minst ha god oversikt over de ansattes reiser – på ett og samme sted.   

* Det er tilpasset

Connections tilpasser reiseopplevelser basert på bedriftens og de reisendes behov og preferanser. Enten det gjelder å velge flyseter, hoteller, eller organisere møter på destinasjonen, tilrettelegger vi for en reiseopplevelse som møter alle krav. Dette kan vi!  

* Det er trygt

Få hjelp 24/7 ved behov på telefon. Skulle det oppstå problemer under reisen, som kansellerte fly eller bookingproblemer, er Connections tilgjengelig for å tilby assistanse og finne løsninger. Det er både trygt, og du kan sove godt om natta.  

* Det er ansvarlig

Connections har bærekraft høyt på agendaen. Vi er ISO-sertifisert, og strekker oss etter FNs bærekraftsmål, med fokus på å redusere vår miljøpåvirkning. Vi har en miljøpolicy som sikrer bærekraftige reiseløsninger for våre kunder, inkludert valg av grønne partnere og hoteller, samt investering i miljøkvoter for flyreiser. 

USP icon

Over 15 års erfaring

Vi kontrollerer jevnlig kvaliteten på våre utvalgte hoteller og aktiviteter
USP icon

Kundetilfredshet

De fleste av våre kunder vender alltid tilbake
USP icon

Bærekraftige arrangement

Vi er ISO-sertifisert innen kvalitet og miljø 9001 og 14001
USP icon

Trygghet for deg som reiser

Vi stiller de nødvendige garantiene til Reisegarantifondet