Barcelona og Costa Brava

Image

Imponerende Barcelona!

Spennende atmosfære, spreke restauranter og et natteliv som aldri tar slutt

I årevis har nordmenn latt seg imponere av Barcelona – den katalanske storbyen og dens spennende atmosfære med kunst og kultur, spreke restauranter og et natteliv som aldri tar slutt.

I Barcelona kan vi foreslå mange aktiviteter som har nær forbindelse til byens kultur; en omvisning eller en fotballkamp på FC Barcelonas hjemmebane Camp Nou, Formel 1-løp på Circuit de Catalunya, malekurs i Barri Gòtic, tapas og vin på en av de mange vingårdene i Cava- og Penedes områdene rundt byen. Har dere lyst til å lære litt om den lokale matkulturen tilbyr vi kurs i både tapaslaging og crèma catalana – Katalonias svar på franskmennenes Crème Brulèe.

I kystområdet Costa Brava utenfor Barcelona ligger småbyidyllene på rekke og rad: Sitges, Girona, Figueres, Cadaqués, Pals, Tossa del Mar – for å nevne noen. Besøk den smågale kunsteren Salvador Dali’s surrealistiske musèum i Figueres, svi kredittkortet langs ramblaen i Girona eller få en smakebit av den lokale varianten av «foie gras» i Sant Martì Sapresa.

Andre reisemål i Spania: Madrid, Valencia, Alicante, Palma de Mallorca, Marbella og Costa del Sol