Berlin

Image

Natteliv uten sidestykke!

Nattelivet i Berlin er uten sidestykke

Berlin har opplevd en fantastisk reise frem til hva den er idag. Sporene fra en mangslungen historie finner du i hver krik og krok, bakt sammen med hypermoderne mesterverk av arkitektur og kunst.

Etter murens fall er byen gjenreist til en av de mest spennende storbyene i Europa. Et besøk til det interaktive musèet «Story of Berlin» er en flott introduksjon til byen, likeledes sightseeingbussen hvor du på hvert stoppested får se en videosnutt fra hvordan akkurat dette gatebildet så ut før krigens herjinger. For mer delaktighet og konkurranse kan vi foreslå en lagbyggende «trabisafari», hvor gruppen legger i vei i tidsriktige kjøretøy og løser oppgaver for å komme i mål. Populært er også mestring på to hjul på «segways», hvor man lærer byen å kjenne der ingen turistbuss kommer til.

Nattelivet i Berlin er uten sidestykke, og er man ny i byen kan det være morsomt med en guide som viser dere de mest hotte nattklubber og bortgjemte kneiper der berlinerne selv liker å samles. Hele året er sesong i denne fantastiske byen, kanskje toppet av julemarkedet som regnes som et av Europas flotteste.

Andre reisemål i Tyskland: Rheingau, Bremen & Hamburg og Rhin- & Moseldalen