Lisboa, Estoril og Cascais

Image

“Europas San Fransisco”

Lisboa: ekte sjarm i «Europas San Fransisco»

Mildt klima, flott arkitektur og ekte sjarm er ord som kjennetegner dette landet helt vest på den iberiske halvøy. Hovedstaden Lisboa har bydeler som hver og en tilbyr noe unikt på firmaturen.

Slottet i gamlebyen, akvariet i det moderne Expo-området, eller noe så enkelt som de deilige kremtertene «Pastéis de Nata» det går gjetord om og som du finner spesielt mange av ved de storslåtte klosterbygningene i Belém. Lisboas historiske bydel Alfama med trikkene som snirkler seg fram har gitt Lisboa kallenavnet “Europas San Fransisco”. Dette området byr på et mylder av middelaldergater som strekker seg fra slottet og ned til elven.

På en liten time kan vi ta dere fra Lisboa til Cascais og Estoril, idylliske badebyer med gylne sandstrender – dersom man ikke velger å bo på et av de mange resortanleggene her. Estoril med sitt casino var kjent som lekeplass for de rike og berømte under 2. verdenskrig, og har i dag noen av verdens beste golfbaner, et rikt kulturliv og er årlig vertskap for arrangement som Formel 1 og tennisturneringer. Cascais er et opprinnelig fiskevær som til tross for flotte hoteller og landets mest eksklusive adresser, har en avslappet atmosfære og tiltrekker seg alle typer turisme. Kysten vestover og nordover fra Lisboa er også berømt for sine surfemuligheter. Vi samarbeider med gode aktører på området og kan tilby surfing og andre vannaktiviteter som et ekstra element på deres firmatur!

I Lisboaområdet er det sikkert ikke særlig overraskende at mange av aktivitetene inkluderer båt. Om dere ønsker en katamaran eller en rib-tur, havkajakker eller større skuter – i landet tuftet på de store sjøfarerne finnes alt som kan flyte. Området har også mange golfbaner av alle kalibre og egner seg godt enten man ønsker å krydre oppholde med en runde på golfbanen eller er fantast og ønsker seg 36 hull hver dag. En trikketur i gamlebyen er populært og vi kan også tilby andre utradisjonelle sightseeinger i form av segways, sykkel eller Go-Car – små biler man kjører selv.