Firmatur

Image

Styrker lagånden og pirrer motivasjonen

En firmatur med de ansatte kan virke sammensveisende, motiverende og attraktivt

Det kan også bli frustrerende, dyrt og forvirrende – dersom innholdet ikke står i samsvar med hverdagen man står i. Ofte er det mange meninger om hvor man skal, basert på egne erfaringer i andre sammenhenger. Vår erfaring er at mange kokker blir mye søl.

Gjør det enkelt for deg når du har ansvaret for firmaturen – snakk med eksperter på området så får du gode råd med på veien. Vi lytter til dine ideer og kommer med egne  forslag – eller rett og slett bare gjør jobben for deg. Det trenger ikke være det mest attraktive som blir det mest vellykkede – tør man å utfordre seg selv litt så er mulighetene mange og finnes i alle prisklasser.

Våre arrangement er skreddersydd for bedriftsmarkedet med variert innhold, god stemning og faglig forankring til riktig destinasjon og pris. Vi vet at det er mange ting som skal stemme om firmaturens ettermæle skal klinge godt og lenge, og ønsker å bidra til en litt enklere hverdag for deg som har dette ansvaret. Du får valuta for pengene – i form av gode opplevelser og begeistrede medarbeidere og skaper en attraktiv og lønnsom arbeidsplass.

Planleggingen av en god firmatur tar tid, og mye av jobben oppstår i de hektiske dagene før avreise. Eller kanskje underveis når noe uforutsett oppstår. Da er du glad du har en partner med på laget – noen som hjelper til og ordner opp.

Vi tar jobben – du tar æren!