Helikoptertur

Image

Fri som fuglen høyt over bakken

En opplevelse med garanti for suksess!

Det er faktisk de færreste av oss som får oppleve å se verden i fugleperspektiv på denne måten! Nettopp derfor er en helikoptertur en opplevelse som garantert blir en suksess!

Mange landemerker og destinasjoner er viden kjent for sine helikopterturer, blant annet New York hvor man sveiper bortom Frihetsgudinnen, Las Vegas og det grandiose Grand Canyon som ikke kan beskrives før man har sett det ovenfra og andre spektakulære naturopplevelser som vulkaner, fjellformasjoner, isbreer og fossefall. Selv om 10 eller 15 minutters luftetur ikke høres ut som all verden vil det føles som en evighet der oppe i luften. Det er masse tid til å beundre skaperverket, og minnene vil sitte klistret i hukommelsen for alltid. Noen bilder visste man ikke engang eksisterte, som innsiden av vulkankratere eller formasjoner av både sirkler, bokstaver og rosa kaniner (!) i kornåkre og ørkenlandskap både i USA og Europa.

Vi kan arrangere helikopterturer mange steder verden over, men blant de steder man bør vurdere denne incentiven kraftigere enn andre steder er Island, Las Vegas og Lofoten. Helikopterturer kan arrangeres for grupper i alle størrelser ved at man deler opp gruppen, men egner seg best dersom dere ikke er altfor mange. Helikopter kan også benyttes som transport fra A til B i forbindelse med alt fra en transfer som må foregå litt effektivt, en ren sightseeing og til situasjoner hvor man ønsker å gjøre en overraskende og pompøs entré.