Hundekjøring

Image

Magisk opplevelse i storslått arktisk natur

Magisk opplevelse i storslått arktisk natur

Trollbindende og glade Alaska Huskyer er ivrig etter å få ta dere med på tur. Du lærer deg prinsippene med hundekjøring og seler opp ditt eget hundespann. Magisk.

Hundekjøring på Svalbard er i seg selv en spesiell opplevelse. I mørket er det en unik opplevelse. Kjør ditt eget hundespann og bli med på overnattingstur i polarnatten med store muligheter for nordlys. Opplev den storslåtte arktiske naturen mens du kjører ditt eget hundespann. Opplev reinsdyr, polarrev, og fra tid til annen er også isbjørn å se i dens naturlige omgivelser. En opplevelse du vil ta med deg i lang, lang tid!

Naturen er ubeskrivelig og landskapet er dekt av et hvitt lag med snø. Hundene er den eneste motoren de neste timene og vil ta deg med på en reise som du kanskje aldri har gjort tidligere. Avgårde setter man, to og to personer per hundespann. Hundene er ivrige etter å komme seg avgårde så det er bare å glede seg. Kanskje vil du føle deg litt som Nansen eller Amundsen der de kjempet seg gjennom kulde og tøffe tak en gang for lenge siden?

Connections kan firmaturer til Svalbard. Vi skreddersyr gjerne akkurat din firmatur.