Safari i Kenya

Image

Et ekte afrikansk eventyr!

Safari i Kenya – incentiven som alle drømmer om!

Reis til eventyrlige Kenya og opplev møtet med savannene og dyrelivet, og ikke minst menneskene i Karen Blixens spennende og vakre Afrika.

Opplev Masai Mara, selve juvelen blant villmarksområdene i Afrika med mer enn 95 pattedyrarter, tusenvis av insektsarter og mer enn 550 forskjellige fuglearter. Et enestående sted der alle sansene våkner til liv og hvor det er gode muligheter for å se «the Big Five».  I disse vakre omgivelsene får vi oppleve det utrolige dyrelivet, så og si ansikt til ansikt. Bostedene varierer fra enkle teltleire til luksuscamper – felles for de alle er at Connections fortrinnsvis benytter såkalte ecolodger som i minst mulig grad påvirker miljøet rundt på en ufordelaktig måte. Miljøvennlig safari er lett i Kenya – landet har forlengt forstått at dette lønner seg i det lange løp i sårbare områder.

En incentive med safari i kan bestå av 3 – 5 dagers safari med eller uten noen dagers badeliv eksempelvis i Mombasa eller på Zanzibar før eller etter. Vår norske og erfarne reiseleder har tatt imot norske gjester til Masai Mara og Kenya i mange år, snakker swahili med de innfødte og deler gjerne på sin entusiastiske måte all sin kunnskap om de fantastiske stedene vi besøker.

Ta dine kunder eller ansatte med på firmatur-safari i Kenya – et ekte afrikansk eventyr!