London

Image

Finanser og natteliv i skjønn forening!

Europeiske finanser og nattlige eskapader – Londons to verdener!

London går aldri av moten, og drar man ikke for å oppleve fotball i toppklasse, er det fortsatt shoppingby nr 1 for mange nordmenn.

Byen fornyer seg kontinuerlig og byr på de sprekeste aktivitetene, de hotteste restaurantene og et natteliv man bare kan drømme om! Vi skaffer fotballbilletter til de fleste kamper både i Premier League og i forskjellige cuper. For de som vil gjøre noe annet kan vi foreslå alt fra et sofistikert middagscruise med underholdning på Themsen til Jack the Ripper Pub Crawl. London er også showby nr 1 og både teater, musicals og andre kulturelle forestillinger er populære for oss nordmenn.

London kniver konstant med New York om tittelen «verdens finansielle sentrum». Uansett om de i øyeblikket er tittelholder eller ikke – når det gjelder europeisk økonomi så finnes mye av denne kompetansen her i London. Det er derfor lett å knytte destinasjonen til tema som omhandler finans, bank, økonomi mm – Connections bidrar gjerne med å sette opp faglige program som ivaretar dette, inkludert å tipse om gode foredragsholdere i temaet.

London er i tillegg svært enkelt å reise til fra Norge og Skandinavia – og svært aktuelt om man skal samle «flokkene» fra hele landet. Les mer om firmatur og kundearrangement her.

Andre reisemål i Storbritannia: York, Liverpool og Brighton