Madrid

Image

Byen som aldri sover!

Madrid er byen som aldri sover, bokstavelig talt

Spanjolenes hovedstad er byen som aldri sover, med et natteliv som starter omtrent når vi nordmenn begynner å kikke på klokken og vil hjem.

Ikke vær overrasket om gatene i tapasdistriktet er fulle av folk fra kvelden før, når du selv skal ut å spise frokost! Madrid er en svært vennlig metropol som ligger 650 m over havet, eksotisk og sjarmerende. En smeltedigel av kulturinntrykk fra hele landet, med flamenco, tapas, tyrefekting og selvfølgelig fotballaget Real Madrid – hvor vi selvsagt hjelper dere med billetter til lagets hjemmekamper. Og dersom du har lyst til å organisere egen fotballkamp på Real Madrids egen hjemmebane, Santiago Bernabeu, ordner vi dette for deg også!

Lagbyggende aktiviteter kan være så mangt, og firmakulturer er vidt forskjellig. For noen kan det være så enkelt som bare å dra på tur sammen og hygge seg i en setting som er annerledes enn den daglige. Eller kanskje du har mer spenstige ambisjoner for turen og utfordrer kunder eller ansatte til å slippe energien løs på en dag med stressforløsende «destruction therapy» hvor deltagerne bl.a. går løs på biler med slegge? Synes du dette blir litt for ellevilt for nettopp din gruppe, kan vi foreslå å heller dele opp selskapet mellom aktiviteter som: Flamencokurs, skinkeskjærerkurs, vinsmaking/utvelgelse til kveldens viner, og kokkekurs med for eksempel paellalaging til middagen. Den nyvunne lærdom fremføres selvfølgelig for resten av selskapet til stor jubel… Individuelle aktiviteter hjelper vi også hjerne til med. Et populært eksempel på dette er shopping på El Corte Ingles, med egen personlig shopper.

Madrid er stedet for disse morsomme aktivitetene og mye, mye mer. Byen som aldri sover, bokstavelig talt!

Andre reisemål i Spania: Barcelona & Costa Brava, Valencia, Alicante, Palma de Mallorca, Marbella og Costa del Sol