New York

Image

Mulighetene er uendelige!

Mulighetene i denne pulserende storbyen er uendelige!

New York er verdensbyen framfor noen og et av verdens viktigste økonomiske og kulturelle knutepunkt.

Bare 6 timer tidsforskjell fra Norge og 7- 8 timers flytid gjør en langweekend hit fullstendig overkommelig! Her møter du en smeltedigel av kulturer fra hele verden, en by med så mange fasetter at man aldri vil føle seg ferdig med å utforske. Øverst på listen hos førstegangsbesøkende står gjerne Frihetsgudinnen og Ellis Island, Empire State og FN- bygningene, Central Park, Times Square og Greenwich Village. Har man bare tid og penger er New York virkelig byen hvor man oppdaterer seg på siste nytt innen moter, kultur og musikk.

Manhattan er overraskende liten til å romme så ufattelig mye. Den beste måten å ta inn stemningen og livet i bydelen på, er til fots. Strøkene skifter i innhold og karakter fra en gate til den neste. Det ene øyeblikket er du i myldrende China Town, det neste i eksklusive Soho, i Chelsea med alle galleriene, eller i hippe East Village. Get the Big Picture! Gode aktiviteter i NY kan være helikoptersightseeing, Big Island båttur rundt Manhattan, eller hva med en tur opp til 70. etasje i Top of the Rock Observation Deck i en av Rockefeller Centers skyskrapere?

Våre kontakter i New York er alltid på høyde av «what`s hot, what`s not» i byens uteliv, og mulighetene i pulserende New York er uendelige! Et Broadwayshow med middag i Theatre District èn kveld, jazzklubb eller en stilfull middag i Meatpacking District kan kanskje friste en annen kveld. Så er det bare å nyte atmosfæren og inntrykkene!

Andre reisemål i Nord-/Sør-Amerika: Florida, Rio de Janeiro og Peru