Florida

Image

Solfylte Florida med superhotte South Beach

Solfylte Florida med superhotte South Beach

Ønsker du å øke salgstallene i løpet av året? Hvorfor ikke lokke de beste selgerne med noen dager på Miami’s South Beach? Supert som en incentive til varmen neste vinter!

Florida er selveste solskinnsstaten – kjent for sine strender og da spesielt Miami Beach hvor man kan støte på alt fra avdankede skuespillere til de nye modellfjesene, solbrune turister, historiske amerikanske bilmodeller og kubanske avisselgere. Her snakkes det like mye kubansk spansk som amerikansk!

Av gjøremål utover strandlivet må man selvsagt besøke krokodillene og fuglelivet i the Everglades – bare en times kjøring fra Miami. En båttur med BBQ-lunsj, kubanske salsarytmer og paraplydrinker er også helt «riktig» her. De fleste vil også kose seg med litt tid til å rusle omkring på SoBe og de berømte gatene Ocean Drive, Collins Avenue og Lincoln Road. Vi arrangerer også små guidede turer både til fots, på segways eller sykler om dere ønsker dette!

Man kommer ikke utenom at på South Beach er det viktig å være på de riktige restaurantene og utestedene. Her er listen lang og endrer seg stadig! Kontakt oss for mer tips!

Andre reisemål i Nord-/Sør-Amerika: New York, Cuba, Rio de Janeiro og Peru