Paris

Image

Severdigheter, pulserende folkeliv og utmerket shopping

Verdenskjente severdigheter, pulserende folkeliv og utmerket shopping

Så mange av oss har et spesielt forhold til denne verdensmetropolen at det skal godt gjøres å lage en dekkende beskrivelse av den som alle kjenner seg igjen i!

Paris byr på en stemning det er umulig ikke å falle for. Om det er de sjarmerende fortausrestaurantene langs de mange boulevarder, byens overveldende og verdenskjente severdigheter og muséer, det pulserende folkelivet og shoppingtilbudet –det er opptil til den enkelte å avgjøre. Paris besøkes av 30 millioner turister årlig og har i mer enn 2000 år vært verdens ledende forretnings- og kultursenter. Byens påvirkning innenfor politikk, utdanning, underholdning, kunst, media, mote og vitenskap er medvirkende til dens status som en av verdens viktigste globale byer. Attraksjonene som trekker besøkende hit er mange. Eiffeltårnet, katedralen Notre Dame, paradegaten Champs-Élysées, Triumfbuen, Sacré-Coeur, Pantheon og Musèe Du Louvre, for å nevne noen.

Paris er et særdeles velegnet reisemål for firmaturen eller kundeturen. Vil man imponere sine gjester med å kjøre 2CV-parade oppover Champs-Élysées – så fikser vi det. En sykkeltur med champagne-piknik langs Seinen eller i Marais-distriktet – heller ikke noe problem. Personlig shopper på Gallerie Lafayette fikser vi også, selv om du ikke heter Paris Hilton. Segways i området rundt Louvre og Seinen er også populært. Paris er byen for både det sjarmerende og det pompøse – og ikke minst det estetiske. Fortell oss hva du vil så ordner vi resten. Vil du ha nye ideer så ordner vi det også. Bonjour Paris!