Åre / Østersund

Image

En av Nord-Europas største skidestinasjoner!

Åre – en av Nord-Europas største skidestinasjoner!

Åre er et tettsted i Åre kommune som ligger i Jämtland i Sverige, og er en av Nord-Europas største skidestinasjoner.

Består av 5 forskjellige skianlegg med totalt 40 heiser og 103 nedfarter, ligger 372 moh og skiområdet strekker seg helt fra byen og nesten helt opp til Åreskutan på 1420 moh. I tillegg er det over 500km med langrennsløyper. Åre har arrangert VM i alpint to ganger, i 1954 og 2007, og skal arrangere alpin-VM igjen i 2019.

Åre ligger ca 2 timers kjøretur fra Værnes og den lille pittoreske byen er kjernen i Skandinavias mest internasjonale skidestinasjon. Her finnes moderne shopping, et stort utvalg restauranter og et bugnende uteliv.

Åre har en 18 hulls golfbane, og har en rekke andre populære aktiviteter; Downhill sykling, fotturer, rideturer, vannaktiviteter, rafting, grotteturer, klatring, hundespannkjøring, skuterkjøring, bilkjøring på Årevannet.

Bo på Copperhill Mountain Lodge som ligger ca 10 minutter fra Åre sentrum. Ski in/ski out og typisk amerikansk ski lodge –  røft, med mye treverk, samtidig utrolig stilig. Eller velg The Villa – en eksklusiv «hytte» på 700 m2 for 16 personer som kan leies, og som er perfekt for for ledergrupper.

Velkommen til en av Nord-Europas største skidestinasjoner!