BODØ – Vakkert, hipt og urørt

Hjerteskjærende vakkert landskap med isbreer, fjorder og fjell badet i krystallklart lys. Bodø er herlig øde og overraskende hipt med ny, nordisk mat, klubber som holder nattelivet i gang og gatekunst i bybildet. Bodø er kåret av Lonely Planet til en av de beste regionene å besøke i verden og sier «Et av de mest spennende, urørte stedene som er igjen!»

EKTE OG AUTENTISK – Ta fremtiden tilbake til fortiden

Særegne gårder, enten til fjells, i lavlandet eller langs kysten, gir en perfekt ramme for strategisamlinger, ledermøter og andre, mindre grupper mellom 5 og 50 personer. Arrangement med sjel hvor fokus er tradisjonsrik mat og kulturbårne opplevelser. Kanskje det er en fjellgård eller en rorbu i nærheten av din bedrift?

KIRKENES – Et grensesprengende eventyr!

Kirkenes grenser til både Russland og Finland, noe som gir kommunen et multinasjonalt preg: her finner man russiske gateskilt, finsk språk, samisk kultur og svarte og endeløse Barentshavet – kongekrabbenes eget farvann. Hit drar man for tøffe opplevelser og barske forhold.

GEILO – Uendelige muligheter sommer som vinter

Turistelementene på Geilo er mange og kjente, og likevel lover vi at vi lager et innhold på firmaturen som vil gi deg et helt nytt perspektiv på denne perlen nesten innerst i Hallingdal. Ved foten av Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalpark ligger alpinanlegg og langrennsløyper og venter på deg.Trives du best uten ski på beina finnes det masser av andre, spennende aktiviteter.