Jobbreise

Selv i den digitale tidsalderen er fysiske møter og reiser fortsatt viktig i mange jobber. Planlegging og booking av jobbreiser kan være utfordrende, da man ofte navigerer i en labyrint av flypriser, ruteforslag, hoteller og transport. La oss i Connections hjelpe! For deg som arbeidsgiver er det tids- og kostnadsbesparende. For dine ansatte er det trygt og enkelt.

Velg Connections som partner for dine jobbreiser!

Som medlem av GlobalStar Travel Management og Arrive Agencies dekker Connections ditt totale behov for reisetjenester. Våre effektive digitale løsninger gjør booking av jobbreisen lekende lett. Vi er store nok til å alltid være oppdaterte på siste teknologi, og streber etter å levere de mest innovative og effektive løsningene til våre kunder.

Samtidig er vi små nok til å ta hvert enkelt kundeforhold på alvor. Vi engasjerer oss i hver avtale, og sørger for at kundenes behov alltid står i sentrum. Vi tilbyr personlig service for de gangene du trenger det lille ekstra. Det er derfor trygt å bruke oss, og vi er tilgjengelige 24/7 på telefon dersom det skulle oppstå noe uforutsett.

La oss ta hånd om detaljene, slik at du kan konsentrere deg om jobb og fag. Sist, men ikke minst; I Connections har vi bærekraft høyt på agendaen, og står klare til å veilede både arbeidsgivere og ansatte til å ta mer miljøvennlige reisevalg.

Bli kunde i dag!